Accommodatie en activiteiten voor digitale nomaden in Spanje vanaf €800

Accommodatie en activiteiten voor digitale nomaden in Spanje vanaf €800

Hoe er te komen: Luchtverbinding vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Brussel, alsmede, in voorkomend geval, vervoermiddelen vanaf de luchthaven van aankomst.

Het aanbod omvat accommodatie + coworking + gemeenschapsactiviteiten. 

Wij hebben ons in uw schoenen geschoven en hebben gezellige, volledig uitgeruste en ingerichte accommodaties ontworpen voor deze nieuwe ervaring in uw leven. Voordat u uw land verlaat, zullen wij al uw twijfels ophelderen en staan wij gedurende uw hele verblijf tot uw beschikking voor alles wat u nodig heeft.

Ons voorstel is dat u comfortabel werkt met de mogelijkheid om synergieën te genereren. Wij werken samen met coworking spaces in verschillende wijken van de stad waartoe u toegang krijgt. U kunt lid worden van de coworking of vouchers kopen om vanuit de flexibele zone te werken.

De 4wanders community groeit elke dag omdat we momenten delen met mensen zoals jij, met een flexibele levensstijl en een open geest. We leren je graag kennen, luisteren naar je en bieden activiteiten aan in functie van je interesses en drijfveren.Elke maand organiseren we met liefde activiteiten voor onze gemeenschap, en we beschouwen het als een goede gelegenheid om te leren, ervaringen te delen en synergieën te genereren. Natuurlijk respecteren we degenen die liever alleen of onafhankelijk tijd doorbrengen, daarom hebben we privé ruimtes en samenleving ruimtes.