20% korting op het beste web tarief voor verblijven van 2 weken of meer door toepassing van de promocode REMOTEWORKING

20% korting op het beste web tarief voor verblijven van 2 weken of meer door toepassing van de promocode REMOTEWORKING

Hoe er te komen: Alicante (ALC), circa 37 km. Directe vluchten vanuit Nederland van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Over de weg: snelweg AP-7, afrit 730 Crevillente, Alicante. Met de trein: Hogesnelheidstrein Station Crevillente, op 9 km afstand of Hogesnelheidstrein Station Alicante op 43 km.

Alannia Costa Blanca is een toeristisch complex dat het hele jaar door geopend is, gelegen in het hart van de Vega Baja, in de provincie Alicante. Het is een van de grootste campingcomplexen van Spanje, dankzij de meer dan 400.000 m2 die een grote verscheidenheid aan service en faciliteiten omvatten. Het heeft ook een van de meest spectaculaire waterparken van de provincie en een benijdenswaardige temperatuur 365 dagen per jaar, ook huisdieren zijn welkom!

Het complex beschikt  over 210 volledig uitgeruste hutten en 1070 standplaatsen voorbereid voor kampeerders met eigen accomodatie, TV-aansluiting, wateraansluiting, 220v elektriciteitsaansluiting en WIFI. De cabines van Alannia Costa Blanca zijn 100% uitgerust en voorzien in alle behoeften. De hutten hebben een maximale capaciteit van 5 of 6 personen, allemaal  comfortabel gemeubileerd.