20% korting op het beste web tarief voor verblijven van 2 weken of meer door toepassing van de promocode REMOTEWORKING

20% korting op het beste web tarief voor verblijven van 2 weken of meer door toepassing van de promocode REMOTEWORKING

Hoe er te komen: Barcelona (BCN), circa 110 km. Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. Of Reus (REU), circa 25 km. Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Over de weg: N-340, Km 1137, 43892 Mont-Roig del Camp, Tarragona. Met de trein: Station van de hogesnelheidstrein Barcelona op 120 km, Station Tarragona Hogesnelheidstrein, of 30 km afstand, of Station Cambrils Hogesnelheidstrein, op 8 km afstand.

Alannia Els Prats is een resort gelegen in Miami Platja, Tarragona. In het hart van de Costa Dorada, is het een ideale bestemming voor vakanties en lange verblijven in de buurt van het strand waar u kunt genieten van een breed scala aan activiteiten en faciliteiten – uw huisdier is welkom!

De ligging aan zee maakt van Alannia Els Prats het perfecte resort voor wie wil genieten van natuur, sport, cultuur en vrije tijd. Aan de kust van de Costa Dorada en naast de Ebro-vallei, op slechts 15 minuten van Port Aventura.

Het etablissement beschikt over meer dan 42.000 m2 waar u 3 verschillende soorten accommodatie vindt: 183 ruime cabines met mediterrane ontwerpen, studio’s die worden gekenmerkt door hun comfort en functionele verdeling en meer dan 200 percelen van 60m² tot 11m² volledig uitgerust met afvoer, tv-aansluiting, wateraansluiting, 220v elektriciteitsaansluiting en gratis wi-fi aansluiting.