20% korting op het beste web tarief voor verblijven van 2 weken of meer door toepassing van de promocode REMOTEWORKING

20% korting op het beste web tarief voor verblijven van 2 weken of meer door toepassing van de promocode REMOTEWORKING

Hoe er te komen: Barcelona (BCN), circa 97 km. Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. Of Reus (REU), circa 13 km. Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Over de weg: Av. de Pompeu Fabra, 37, 43840 Salou, Tarragona. Met de trein: Station Barcelona Hoge Snelheidstrein, op 108 km afstand, of Snelwegstation Tarragona, op 12 km afstand, of Snelwegstation Cambrils, op 14 km afstand.

Alannia Salou is een 4-sterren resort hotel gelegen aan de Costa Daurada (Salou), een enclave die de moeite waard is in de Middellandse Zee. Het is een resort met een innovatief ontwerp, georganiseerd in villa’s met kamers op de begane grond en de eerste verdieping, dat de belangrijkste waarden van het openluchttoerisme en het contact met de natuur perfect combineert met hotel- en resortfaciliteiten  van topkwaliteit.

Een oase ondergedompeld in een grote tuin, ontworpen voor degenen die willen genieten van familietoerisme met hun huisdieren, zon en strand,rust en plezier. Een revolutionaire ervaring waar de vegetatie de absolute hoofdrol speelt. Het onderscheidt zich door zijn animatie en wateractiviteiten voor alle leeftijden, zijn internationale en lokale gastronomie en een ruimte gewijd aan ontspanning en ontkoppeling waar u persoonlijke kwaliteitstijd kunt doorbrengen.

Het heeft een resortgedeelte georganiseerd in villa’s met in totaal 346 kamers verdeeld over 4 verschillende types met thema’s gebaseerd op de natuurlijke omgeving van het gebied en geïnspireerd op het zeeleven, de flora en fauna en het buiten zijn. Bovendien kunnen de kleintjes genieten van de Alan Adventure kamers, een unieke ruimte voor hen.