Mooie appartementen vanaf 15€/nacht per persoon

Mooie appartementen vanaf 15€/nacht per persoon

Hoe er te komen: Zaragoza (ZAZ). Vlucht met tussenstop in Zaragoza vanuit Amsterdam en Eindhoven. Rechtstreekse vlucht naar Zaragoza vanuit Charleroi (België). Mogelijkheid om de luchthavens van Madrid en Barcelona te bereiken. en de benadering van de steden Zaragoza en Huesca, kan per trein, auto of bus worden gedaan.

CASA JAVIER – Landelijk huis voor toerisme – VTR HU 714 Rodellar (Huesca). ADRES: C/ La Fuente, 4 C.P. 22144 RODELLAR (Huesca).

  • Appartement JAVIER voor 8 personen: 4 tweepersoonskamers, twee badkamers, keuken-woonkamer met open haard, Wi-Fi, groot terras, €15 persoon/nacht
  • Appartement ANA voor 4 personen: 2 tweepersoonskamers met badkamer in elke kamer, keuken-woonkamer, met open haard, en groot terras met Wi-Fi €16 persoon/nacht

Activiteiten in de omgeving: sport, klimmen, canyoning, wandelen, mountainbike routes, ornithologie, grotkunst, kwaliteit gastronomie, wijn met oorsprongsbenaming Somontano, bezoek aan wijnkelders, bezoek aan oliemolens, bezoek aan erfgoed, dichtbij een van de mooiste steden van Spanje, Alquézar. Rodellar ligt dicht bij Barbastro en Huesca, twee administratieve en commerciële centra. Het is een plaats in een beschermde natuurlijke omgeving, ideaal om te genieten van een verblijf op afstand, telewerken, in combinatie met recreatieve attracties en natuurtoerisme.

EIGENAAR en CONTACT: Javier, mobiele telefoon 0034 626262020 voor reserveringen jperezballarin@gmail.com