Hoe er te komen: Granada (GRX). Vlucht met tussenstop vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Op de luchthaven is er een ruim aanbod van autoverhuurbedrijven om naar casa rural zumbajarros te reizen, in La Guardia de Jaén, binnen de provincie Jaén. De afstand is 86,9 km, en kan worden afgelegd in minder dan een uur via de snelweg. Het huis is bereikbaar via het Castillo de La Guardia de Jaén, een van de gerestaureerde vestingwerken in de provincie met de meeste kastelen van Europa

Gelegen in de provincie Jaén, meer bepaald in La Guardia de Jaén, in een landelijk huis, volledig gerestaureerd. De perfecte plek om dagen van rust en werk te combineren. 

Het huis is volledig verhuurd en er zijn zones waar u kunt werken genietend van het uitzicht in de landelijke omgeving met alle comfort, natuurlijk WIFI, de vezel bereikt het huis. Het is fantastisch in de winter, want het heeft een open haard en ook een biomassaketel, die de warmtebron is waarmee alle kamers worden verwarmd. We genieten ook van hernieuwbare energie met fotovoltaïsche panelen op het dak van het huis (duurzame optie). Het heeft ook een solarium-achtig terras en een patio met een barbecue, en een prachtig uitzicht op de olijfbomen in de provincie Jaén, vanuit een strategische enclave op de hellingen van het kasteel La Guardia in Jaén. Een witte, mooie stad, waar u kunt verdwalen in de schone straten en steden. En natuurlijk een zwembad met een spectaculair uitzicht. Het huis heeft 4 tweepersoonskamers, elk met een eigen badkamer, en een grote volledig uitgeruste keuken, inclusief een vaatwasser en wasmachine, voor een lang verblijf, welke het centrum van familiebijeenkomsten zal zijn….