25% korting op de basisprijs van de accommodatie. Aanbieding niet geldig voor het hoogseizoen, juli, augustus, Pasen, Kerstmis en lokale feestdagen.

25% korting op de basisprijs van de accommodatie. Aanbieding niet geldig voor het hoogseizoen, juli, augustus, Pasen, Kerstmis en lokale feestdagen.

Hoe er te komen:

  • Sevilla (SVQ). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel (CRL). Vervolgens bus, of transfer naar de huisjes (niet inbegrepen in de aanbieding). Autohuur wordt aanbevolen.
  • Málaga (AGP). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Antwerpen. Autohuur wordt aanbevolen.

De huisjes Camino del Castaño liggen op een prachtig terrein van 8,5 hectare in het hart van het natuurpark Sierra de Aracena y Picos de Aroche.

  • Casa Gurumelo (8 personen) heeft vier tweepersoons slaapkamers met een keuze tussen een supergroot bed van 1.80 x 2.00m, of twee bedden van 90 x 2.00m. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Een van de kamers is aangepast voor gehandicapten. 
  • Casa Chantarela (7 personen) heeft vier slaapkamers, waarvan drie tweepersoonskamers met de mogelijkheid van een supergroot bed van 1.80 x 2.00m, of twee van 90 x 2.00m, en een eenpersoonskamer met een tweepersoonsbed van 1.35 x 2.00m. Met in totaal drie badkamers. 

Alle kamers hebben houten vloeren en plafonds (kastanje), zijn ruim en zeer aangenaam. De bedden zijn ook zeer comfortabel, met medium harde Flex matrassen. Beide huizen hebben een tuinportaal met buitenbarbecue. Alle kamers hebben verwarming, woonkamer met open haard, eetkamer en keuken met vaatwasser, oven, 8 pitten, keukengerei en kookgerei. U heeft geen airconditioning nodig dankzij de dikke, isolerende muren die de kamer zelfs in de zomer koel houden.

*Ontbijt kan op verzoek worden inbegrepen (niet bij de prijs inbegrepen).