30% korting

30% korting

Hoe er te komen: 

  • [Winter] Alicante (ALC), directe vluchten vanuit Nederland van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.
  • [Zomer] Murcia (RMU), tussenstopvluchten vanuit Nederland en directe vluchten met TUi Fly van België.
  • [Zomer] Almería (LEI), directe vluchten vanuit Nederland en België.

Er zijn aansluitende pendelbussen, openbaar vervoer en de mogelijkheid dat wij mensen ophalen. Maar de beste optie is een huurwagen, zodat u in de vrije tijd onze mooie omgeving gaat kunnen ontdekken

Welkom bij Cortijo El Sarmiento, uw ultieme vakantiebestemming in Mojácar. Ons charmante Boutique Hotel, gelegen in het hart van Andalusië, is een verborgen oase waar de schoonheid van de bergen, de charme van de woestijn en de warmte van de Middellandse Zee samenkomen. Verlies uzelf in de rust, geniet van het panoramische uitzicht op de eindeloze bergketen, kom tot rust en laad uw batterijen op. Een workation boordevol inspiratie, waar je met je taken een heel stuk verder komt.

Ons 30% korting aanbod omvat het verblijf inclusief ontbijt. Hapjes en drankjes zijn altijd verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Tegen een toeslag kunnen er diners of lunches worden verzorgd, maar er zijn ook bars en restaurants in de buurt. Ontdek onze begeleide Co-Workation Week! (niet beschikbaar in mei, augustus en september).