Speciale promotie 7 dagen / 6 nachten vanaf 350€

Speciale promotie 7 dagen / 6 nachten vanaf 350€

Hoe er te komen

  • Sevilla (SVQ). Rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam met Transavia, vanuit Eindhoven met Transavia en Ryanair.
  • Jerez (XRY). Rechtstreekse vlucht vanuit België met TUI FLY.

Strategisch gelegen aan de Costa de la Luz, liggen de toeristische studio’s van Bahía Sur op slechts 10 minuten van de hoofdstad Cádiz en op minder dan 30 minuten van de belangrijkste wijnsteden Puerto de Santa María en Jerez de la Frontera. La Isla, zoals San Fernando in de volksmond heet, is een ideale plek om te genieten van alle diversiteit en rijkdom van de baai van Cádiz. Een perfecte bestemming waar het combineren van telewerken en het plezier van wonen in de baai van Cádiz een voorrecht zal zijn.

Speciale aanbieding voor verblijven vanaf een week

  • Studio met een capaciteit van 1 tot 3 personen 350 € (inclusief BTW).
  • Appartement twee kamers (van 2 tot 5 personen) 600 € (inclusief BTW).
  • Duplex van 3 kamers (van 2 tot 6 personen) 800 € (inclusief BTW).

*De maanden juli, augustus en september zijn niet inbegrepen in de promotie. Controleer de tarieven rechtstreeks bij onze reserveringsafdeling).

Onze receptie is van 09:00 tot 21:00, en 24 uur per dag telefoon 647806393. Wij spreken Spaans, Engels en Frans. We beschikken over gratis wifi, bagageopslag, kluis, postbezorging en receptie voor onze klanten, evenals  een wekdienst.

Naast onze flats ligt de Sportstad San Fernando die door onze klanten te gebruiken zijn voor de beoefening van paddle tennis, tennis, voetbal 7, zaalvoetbal, basketbal, handbal, gym, overdekt zwembad, enz.

Schoonmaakservice: Badhanddoeken worden om de twee dagen verschoond, evenals het afval. Lakens worden om de 7 nachten verschoond. Er wordt om de 7 nachten schoongemaakt.