Hoe er te komen: Sevilla (SVQ). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel (CRL). Van Sevilla naar Malascañas: 1u20min per auto/taxi of dagelijkse bussen vanaf bus station Plaza de Armas, ca. 2u.

Het Gran Hotel del Coto is een 4-sterren hotel met 466 kamers in het Doñana Nationaal Park met directe toegang tot het langste maagdelijke strand van Europa vanuit de tuinen van ons hotel. In het Gran Hotel del Coto hebben we alles klaar voor u om “te relaxen en genieten van de rust”. Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien zodat u tijdens uw vakantie kunt genieten van een welverdiende ontspanning. Kamers met een onvergetelijk uitzicht op het Doñana Nationaal Park en de Atlantische Zee, volledige badkamer en terras, airconditioning, TV, kluis, telefoon en koelkast.

Wij beschikken over 2 Gigas symmetrisch voorzien van telefoon, salons en kamers met onafhankelijke salon om een kantoor te kunnen inrichten. Mogelijkheid van directe bedrading in bepaalde kamers. Een breed scala aan sportieve activiteiten in de omgeving met kajakken, jetski’s, wandelen, fietsroutes, culturele bezoeken aan Lugares Colombinos, Rio tinto, Gruta de las Maravillas in Aracena, traditionele plaatsen zoals El Rocío, het natuurgebied van Doñana of de wijnstreek Condado met een groot aantal wijnhuizen met oorsprongsbenaming