20% Korting met promocode "LONGTERM" (min. verblijf van 7 nachten)

20% Korting met promocode "LONGTERM" (min. verblijf van 7 nachten)

Hoe er te komen: Málaga (AGP). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel en Amberes. Een vervolg op het treinstation van María Zambrano. Vanaf de luchthaven of het treinstation kunt u bus, taxi en transfers nemen in Marbella. Het hotel biedt ook privétransfers naar het hotel: recepcion@guadalpinhotelbanus.com 

Het hotel ligt op slechts tien minuten lopen van het centrum van Puerto Banús, een enclave die bekend staat als een bestemming voor de elite en kosmopolieten, met zijn designerboetieks, winkelcentra en de mogelijkheid om de vele boten en jachten te bewonderen en te bekijken. Slechts 6 km scheiden u van de stad Marbella, met zijn pittoreske historische wijken met geplaveide straatjes en oude kerken, een ideale plek om te bezoeken. Het hotel heeft 178 elegant ontworpen luxe kamers en suites. Allemaal ingericht met de beste materialen en met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. U kunt kiezen uit tweepersoonskamers en junior suites, allemaal elegant ontworpen en uitgerust met: plasma televisies, hi-fi systemen, klimaatbeheersing, mini-bar, kluis, enz.

*De aanbieding is alleen beschikbaar voor online boekingen op onze directe website en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of promoties.