Hoe er te komen: Málaga (AGP). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. De Higuerón huurappartementen liggen op slechts 20 minuten van de luchthaven van Malaga. Vanaf de luchthaven kunt u aankomen met het openbaar vervoer (voorstadstrein vanaf de luchthaven rechtstreeks naar de halte Carvajal, die zich op enkele minuten van de appartementen bevindt) of over de weg (wij bieden een transferservice).

Higuerón Rental is een verhuurbedrijf van luxe appartementen voor korte en middellange verblijven in Higuerón Resort. Alle appartementen zijn volledig uitgerust om elk verblijf onvergetelijk te maken. Bij Higuerón Rental personaliseren we elk detail om aan de behoeften van elke gast te voldoen.

Al onze klanten kunnen genieten van de exclusieve diensten van het Higuerón Hotel Curio Collection by Hilton 5* en de ondersteuning van een woonresort dat een van de meest vooraanstaande in Zuid-Europa is.

De appartementen bevinden zich op een geweldige locatie. De omgeving van Higuerón ligt tussen Malaga en Marbella, op slechts 20 minuten van de luchthaven. Gasten kunnen genieten van de beste stranden in de omgeving en heeft een breed scala aan restaurants, nachtleven en watersporten.