Promocode DOROBELAHAYA

Promocode DOROBELAHAYA

Hoe er te komen: Málaga (AGP). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel en Antwerpen. Vanaf de eigen website van het hotel kunt u uw eigen transferservice boeken hier.

Uit het hart van de Costa del Sol komt Dorobe Hotels, ervan overtuigd dat er een andere manier van werken is. Wij zijn professionele hoteliers, met meer dan 20 jaar ervaring  over de hele wereld en stellen onze ervaring graag tot uw beschikking.

We hebben momenteel vier vestigingen in onze portefeuille, gelegen in bekende bestemmingen zoals Torremolinos en Nerja (Malaga) of Granada. Ontdek onze accommodaties en geniet van een uniek verblijf in een prachtige omgeving.

Het Hotel Nerja Club & Spa, is gelegen in een van de rustigste wijken van Nerja, zeer dicht bij het bekende Burriana strand en een kilometer van het stadscentrum en het wereldberoemde “Balcon de Europa”.

Het hotel beschikt over 102 kamers, waarvan de meeste met onafhankelijk terras, en alle kamers met airconditioning, verwarming, minikoelkast, waterkoker, volledig uitgeruste badkamer, televisie met satellietschotel en telefoon. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van het zwembad, solarium, cafetaria met live muziek, fitnessruimte, spa en vele andere diensten.