72€/dag in een suite met ontbijt, 60 min spa circuit, 20% op massages, en gym inbegrepen. Boek via reservaszt@zthotels.com met code "Telecommuting".

72€/dag in een suite met ontbijt, 60 min spa circuit, 20% op massages, en gym inbegrepen. Boek via reservaszt@zthotels.com met code "Telecommuting".

Hoe er te komen: Valencia (VLC). Rechtstreekse vluchten vanuit: Amsterdam, Rotterdam, Eindoven en Brussel. Vanaf de luchthaven kunt u de metro nemen naar het treinstation en de trein naar Benicarló-Peñiscola. Vervolgens kunt u een taxi of bus nemen die voor het Hotel & Spa Peñiscola Plaza Suites stopt. *Gelijkaardige voorwaarden vanaf de luchthaven van Barcelona (BCN).

Zorgeloos telewerken. Speciale prijs in Suite met ontbijt, spa circuit en gym inbegrepen. Gelegen recht tegenover het noordelijke strand. Dit is het enige gezinsvakantie oord in Peñíscola dat een all-inclusive optie biedt. Het beschikt over à la carte restaurants, buffet restaurants, cafetaria’s, pub, winkels, bibliotheek, lounges, auditorium, parkeerplaats, garage, SPA-centrum en fitnessruimte. Het hotel wordt aanbevolen voor degenen die willen genieten van vakanties of dagen van ontspanning aan zee in een complex met een breed scala aan faciliteiten en diensten.

*Verblijf van minimaal 7 nachten. Supplement voor lunch of diner 15€ persoon en dag met water inbegrepen. Alle maaltijden in buffetvorm. Netto Prijzen inclusief BTW. Geldig van 11/01/2023 tot 04/30/2024 (behalve Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen). Om van deze aanbieding gebruik te maken, moet je reserveren via reservaszt@zthotels.com onder vermelding van “Telecommuting”.