€95/dag in een suite appartement, inclusief ontbijt, spa en gym. Boek via reservaszt@zthotels.com met code "Telecommuting".

€95/dag in een suite appartement, inclusief ontbijt, spa en gym. Boek via reservaszt@zthotels.com met code "Telecommuting".

Hoe er te komen: Barcelona (BCN). Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. 

Dit hotel ligt in de wijk Poblenou in Barcelona, in het hart van de technologische wijk 22@ en omringd door het oude landschap van grote industrieën uit de vorige eeuw, waar nu de belangrijkste bedrijven op het gebied van innovatie, telecommunicatie en kennisbeheer zijn gevestigd. Het Villa Olímpica Suites hotel & Spa heeft 108 kamers en 42 suites, het beschikt over een restaurant waar u à la carte of als vast menu kunt genieten van de mediterrane keuken, een bar-cafetaria, ruimtes voor het houden van evenementen en een eigen parkeerplaats. U kunt ook genieten van een groot buitenterras met tuin, zwembad en bar, een Minos Spa centrum en een fitnessruimte.

*Verblijf van minimaal 7 nachten. Toeristenbelasting niet inbegrepen. Netto prijzen inclusief BTW. Geldig van 11/01/2023 tot 04/30/2024 (uitgezonderd Mobile World Congress). Supplement voor lunch of diner 12/24, 12/25, 12/31 en 01/01. Boek via reservaszt@zthotels.com met code “Telecommuting”.