30% korting op de officiële tarieven voor alle types

30% korting op de officiële tarieven voor alle types

Hoe er te komen:

  • Málaga (AGP) en Sevilla (SVQ). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, en Brussel.
  • Jerez (XRY). Rechtstreekse vlucht vanuit België met TUI FLY.

Hoe in Jerez te komen: Renfe trein uit Malaga of Sevilla. Van Jerez naar Sanlúcar de Barrameda kunt u een taxi of een bus nemen. Van Sevilla naar Sanlúcar de Barrameda rijdt meerdere keren per dag een bus met de maatschappij Damas.

Verblijf bij ons en geniet van een snelle internetverbinding, een unieke omgeving en een vriendelijke sfeer met de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen, mensen te ontmoeten en de lokale cultuur te ontdekken. De stad aan de monding van de Guadalquivir heeft vele geheimen, er is veel te ontdekken. Het is een levendige plaats die u niet zal teleurstellen. U kunt van alles doen: uitgaan voor een drankje, zonnebaden, winkelen, de gastronomische hoogstandjes van de stad proeven, een kroegentocht met vrienden plannen, paardrijden, ontspannen in een spa…

Verblijf bij ons en geniet van gratis snelle internetverbinding, een unieke omgeving en een vriendelijke sfeer met de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen, mensen te ontmoeten en de lokale cultuur te ontdekken.
Deze aanbieding omvat: Bagage opslag, Wi-Fi, Wekelijkse schoonmaak, Koelkast op de kamer voor uw gemak, Gratis snelle internetverbinding en Wasservice beschikbaar.