15% korting op onze website met de promotiecode LEOWORK15 bij een minimum verblijf van 4 dagen en voor boekingen vanaf 1 oktober.

15% korting op onze website met de promotiecode LEOWORK15 bij een minimum verblijf van 4 dagen en voor boekingen vanaf 1 oktober.

Hoe er te komen: Málaga (AGP). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel en Amberes. Vervolgens rechtstreekse trein (Cercanías C1 naar Fuengirola, 35 minuten). Het station is slechts 8 minuten lopen naar het hotel.

Het Leonardo Hotel Fuengirola Costa Del Sol ligt in het centrum van Fuengirola met de meeste kamers aan de Middellandse Zee en met een spectaculair uitzicht op de stranden van Fuengirola. Geniet van deze unieke aanbieding van 15% korting voor telewerkers en maak uw ‘niet-vakantie vakantie’ speciaal, met promotiecode LEOWORK15 met een minimum verblijf van 4 dagen en voor boekingen vanaf 1 oktober 

Ons hotel is perfect aangepast aan al uw behoeften voor werken op afstand: snelle Wi-Fi, bureaus in elke kamer en een prachtig uitzicht op de zee. Bovendien ligt het hotel op slechts 30 minuten met de trein van de stad Malaga. Hoewel het hotel in het centrum van Fuengirola ligt, met veel winkels, cafés en restaurants in de buurt, ligt het dichtstbijzijnde strand op slechts 50 meter afstand van het hotel en met de jachthaven ernaast, waar u wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht. Maar zelfs zonder het hotel te verlaten, heeft u alles wat u nodig heeft. Het buitenzwembad is een geweldige plek om een duik te nemen of te ontspannen op een van de vele ligbedden.