Promocode DOROBELAHAYA

Promocode DOROBELAHAYA

Hoe er te komen: Málaga (AGP). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel en Antwerpen. Vanaf de eigen website van het hotel kunt u uw eigen transferservice boeken hier.

Uit het hart van de Costa del Sol komt Dorobe Hotels, ervan overtuigd dat er een andere manier van werken is. Wij zijn professionele hoteliers, met meer dan 20 jaar ervaring  over de hele wereld en stellen onze ervaring tot uw beschikking.

We hebben momenteel vier vestigingen in onze portefeuille, gelegen in veelgevraagde bestemmingen zoals Torremolinos en Nerja (Malaga) of Granada. Ontdek onze accommodaties en geniet van een uniek verblijf in een prachtige omgeving.

Het Marissal by Dorobe is gelegen bij het beroemde Balcon de Europa. In het oostelijke deel van de Costa del Sol (Nerja) en op slechts 45 minuten van Malaga en de internationale luchthaven.

Het hostel heeft 23 kamers, ze zijn vol van licht, comfort en zijn perfect uitgerust voor uw rust. We hebben ook een uitstekend restaurant onlangs gerenoveerd met verse producten en een gevarieerd menu.