Promocode DOROBELAHAYA

Promocode DOROBELAHAYA

Hoe er te komen: Málaga (AGP). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel en Antwerpen. Vanaf de eigen website van het hotel kunt u uw eigen transferservice boeken hier.

Uit het hart van de Costa del Sol komt Dorobe Hotels, ervan overtuigd dat er een andere manier van werken is. Wij zijn professionele hoteliers, met meer dan 20 jaar ervaring  over de hele wereld en stellen onze ervaring tot uw beschikking.

We hebben momenteel vier vestigingen in onze portefeuille, gelegen in veelgevraagde bestemmingen zoals Torremolinos en Nerja (Malaga) of Granada. Ontdek onze accommodaties en geniet van een uniek verblijf in een prachtige omgeving.

Hotel Parasol Garden ligt in de wijk Playamar, op 100 meter van het strand, naast de boulevard. Het stadscentrum van Torremolinos ligt op slechts een kilometer afstand via een aangename wandeling over de Playamar-Bajondillo promenade. Op 100 meter vindt u ook de bushalte die de verbinding vormt met het stadscentrum en op 6 km de luchthaven van Malaga.

Het hotel heeft 176 kamers verdeeld over tien verdiepingen, allemaal met buitenterras, sommige met uitzicht op zee en alle met uitzicht op het zwembad en de tuinen. Alle kamers worden dagelijks schoongemaakt en de handdoeken worden op verzoek van de gasten vervangen.