Speciale tarieven voor telewerkers

Speciale tarieven voor telewerkers

Hoe er te komen:

  • Jerez (XRY). Rechtstreekse vlucht vanuit België met TUI FLY. Met de auto is de afstand vanaf Apartamentos Tarifa Suites 1u30min en vanaf Apartamentos Zahara Sol 1u10min.
  • Sevilla (SVQ). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel (CRL). Met de auto is de afstand vanaf Apartamentos Tarifa Suites 2u30min en vanaf Apartamentos Zahara Sol 2u15min.

Enkele jaren geleden kon niemand zich voorstellen welke kansen de tijd ons biedt met de evolutie van werk en vrije tijd. Op afstand kunnen werken van bijna overal op de planeet en tegelijkertijd genieten van je vrije tijd in de omgeving van je keuze is een kans voor een paar bevoorrechten. Ben jij een van hen?

Zahara de los Atunes bieden deze mogelijkheid in faciliteiten en een omgeving met alternatieven op het gebied van cultuur, vrije tijd, gastronomie en sport. En dat alles met unieke stranden die bijzonder zijn door hun ligging. Wij maken dit mogelijk vanuit onze toeristische appartementen in Cádiz , Spanje.

Apartamentos Zahara Sol. Klik hier voor meer informatie.

  • 1 week, vanaf 330€
  • 2 weken, vanaf 475€
  • 3 weken, vanaf 590€

*De prijzen zijn indicatief en gelden voor het laagseizoen (januari, februari, maart, april, oktober, november en december) en zijn inclusief BTW. Uitgesloten van deze aanbieding zijn de data van 16 juni tot 23 september 2023. Exclusief lange weekenden en nationale feestdagen, Pasen, de Tonijn Route en de Retintoroute. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.