10% korting op het geldende tarief voor boekingen van 5 nachten of meer + gratis halve dag tour

10% korting op het geldende tarief voor boekingen van 5 nachten of meer + gratis halve dag tour

Hoe er te komen:

  • Zaragoza (ZAZ). Vlucht met tussenstop in Zaragoza vanuit Amsterdam en Eindhoven. Rechtstreekse vlucht naar Zaragoza vanuit Charleroi (België). Van de luchthaven naar het huis huurauto nodig (1u 45 min).
  • Barcelona (BCN) en Madrid (MAD). Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. Hogesnelheidstrein naar Huesca of Lleida (of zelfs Zaragoza), mogelijkheid tot transfer vanaf de accommodatie of huurauto (60 min).

Sidro-Co is een landhuis in rustieke stijl, gelegen in Secastilla, een traditioneel Aragonese dorp, ideaal om de ontspannen en  de  lokale cultuur, geschiedenis en gastronomie te leren kennen, maar ook om te genieten van de natuur en de vele beschikbare activiteiten. Het huis heeft twee verdiepingen en vijf slaapkamers, een grote eetkamer, woonkamer en keuken, evenals een wasruimte. Het heeft een 100mb glasvezel internetverbinding.

Ons team staat tot uw beschikking om u de beste ervaring te bieden, zowel qua afstand als qua vrije tijd. We hebben een berggids en expert in sportieve en culturele activiteiten, die ervoor zorgt dat u optimaal van uw verblijf geniet, maar we kunnen ook activiteiten organiseren vanuit de accommodatie zelf.
– Reserveren moet altijd via sidroandco.com.
– 10% korting op het tarief voor boekingen van 5 nachten of meer het hele jaar door, behalve in juli en augustus en de kerst- en paasvakantie.
– Welkomstgeschenk
– Gratis excursie van een halve dag