Hoe er te komen: Valencia (VLC). Rechtstreekse vluchten vanaf: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel.

Wij zijn een merk dat garant staat voor een superieur kwaliteitsniveau in het familietoerisme. Tour & Kids, is het Family Tourism product club van de Valenciaanse Gemeenschap (Spanje) opgericht door de Family Tourism Association van de Valenciaanse Gemeenschap, die werkt met als doel het bevorderen en aanmoedigen van familie toerisme door het creëren van een kwaliteit en concurrerend aanbod dat ten goede komt aan gebruikers, bedrijven en geassocieerde bestemmingen.

Op onze website kunt u alle bestemmingen raadplegen die speciaal zijn afgestemd op gezinsreizen in de hele Valenciaanse Gemeenschap; om te verblijven, te telewerken en van uw vrije tijd te genieten.

De toeristische bestemmingen (gemeenten) en bedrijven die het keurmerk Tour & Kids hebben gekregen, hebben een certificeringsproces doorlopen waarmee een gespecialiseerd toeristisch aanbod wordt erkend dat is aangepast aan gezinnen en dat voldoet aan verschillende kwaliteitsnormen om te voldoen aan de behoeften van reizen en vrije tijd met kinderen.

In de regio Valencia vindt u Tour & Kids-bestemmingen in het binnenland of aan de kust, in de stad of in de bergen, met een geschikte omgeving en diensten en infrastructuren die zijn ontworpen voor het comfort, het plezier en de gemoedsrust van gezinnen.