Workation bij Casa Rural Ger, tussen werk en natuur

Dompel je onder in de inspirerende ervaring van Dayo Clinckspoor bij Casa Rural Ger, waar productiviteit harmonieus samensmelt met de natuur van het kleine Spaanse stadje Yeste.

In een wereld waar de grens tussen werk en rust steeds vager wordt, kan het vinden van de juiste balans een uitdagende taak lijken. Toch laat Dayo Clinckspoor, fotograaf en filmmaker, zien dat deze balans mogelijk is tijdens zijn recente workation bij Casa Rural Ger in Yeste, Spanje. Ga met ons mee terwijl we verkennen hoe deze unieke bestemming de perfecte omgeving biedt om werkproductiviteit te combineren met de rust van de natuur.

Dag 1: Aankomst in Yeste

Dayo’s reis begon met een vlucht vanuit Brussel naar Madrid, dankzij de verbinding met AirEuropa, gevolgd door een rustige autorit naar Yeste. Bij aankomst werd hij hartelijk verwelkomd door Bea en Oroel, de gastheren van Casa Rural Ger, die hem de charme van hun accommodatie lieten zien en een heerlijk lokaal diner serveerden. De reis was lang, maar de schoonheid van het landschap en de gastvrijheid van de gastheren maakten elke minuut de moeite waard.

Dag 2: Verkenning van de omgeving

In de vroege ochtend waagde Dayo zich aan het verkennen van de omgeving van Casa Rural Ger, waarbij hij oude ruïnes ontdekte en genoot van het gezelschap van zijn Spaanse vriend. Het rustige en authentieke sfeer van Yeste creëerde de ideale omgeving om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van de Spaanse natuur.

  

Dag 3: Werk en Natuur

Gedurende de dag combineerde Dayo zijn werk met momenten van verkenning van de natuurlijke plekken die aanbevolen werden door zijn gastheren Bea en Oroel. Van het vinden van een rustige plek om te werken onder de ochtendzon tot het ontdekken van een geheime zwemplek in de rivier, elk moment was doordrenkt van de pracht van de natuur en creatieve inspiratie.

Dag 4: Onderdompeling in het lokale leven

Dayo kreeg de kans om zich onder te dompelen in het lokale leven door een ambachtelijke bakkerij en een muziekstudio in het dorp te bezoeken. De interactie met de plaatselijke bevolking en de deelname aan lokale activiteiten voegden een extra laag van authenticiteit toe aan zijn ervaring, waardoor hij de ware essentie van het leven in Yeste kon ervaren.

Dag 5: Terug naar het werk en aangename verrassingen

Hoewel hij een volledige dag aan het werk wijdde, vond Dayo tijd om te genieten van het gezelschap van nieuwe Spaanse vrienden bij Casa Rural Ger. De gastvrijheid en vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking lieten hem zich meteen thuis voelen, en levendige gesprekken en lekker eten voegden een speciale touch toe aan zijn workation-ervaring.

Dag 6: Laatste avontuur en laatste overpeinzingen

Op zijn laatste dag in Yeste, waagde Dayo zich aan een verkenningstocht van de Mallos de Riglos, waarbij hij genoot van adembenemende uitzichten en reflecteerde op de schoonheid en sereniteit die hij tijdens zijn verblijf had ervaren. Met een hart vol dankbaarheid en een geest vol onvergetelijke herinneringen nam hij afscheid van Casa Rural Ger met de belofte om ooit terug te keren.

Workation bij Casa Rural Ger

Dayo’s workation reis naar Casa Rural Ger in Yeste, Spanje, was veel meer dan alleen maar een combinatie van werk en plezier. Het was een transformerende ervaring die hem in staat stelde de perfecte balans te vinden tussen werkproductiviteit en het genieten van de natuur in een inspirerende en unieke omgeving zoals Casa Rural Ger.

N.B. De tekst is gebaseerd op de reis “Workation in Spain” in samenwerking met Daymaker.travel.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Ontdek

Gerelateerde artikelen

Werken onder de Spaanse zon bij Casa Mas Montañas

Ontdek de prachtige provincie Valencia in een ongelooflijke groepsworkation georganiseerd door Working Remotely, en maak deel uit van een verrijkende ervaring samen met andere gelijkgestemde mensen onder de Spaanse zon.