AQVA Banys Romans, beleef een unieke ervaring

Waar: Girona, Catalonië

Aanbieding: 10% korting. Promotiecode: TURESP H – Maandag t/m vrijdag (geen feestdagen)

Hoe er te komen: Luchthaven Costa Brava – Pyreneeën (GRO) 20 min. bus – 15 min. auto of Taxi, of Luchthaven Barcelona (BCN) 1u30 min. trein – 1u30min bus – 1u15min auto of Taxi. Dan AVE naar Girona station (10 min. lopen – 5 min. auto of Taxi). Contact link en de locatie

 

AQVA is in 2015 ontstaan uit het project van een ondernemer uit Girona om de droom uit te voeren om terug te keren naar de stad Girona, de oude reeds bestaande baden en de Grieks-Romeinse traditie zoals die door de Via Augusta loopt om te genieten van een oude traditie van ritueel en liturgie. “Mens sana in corpore sana”, waar het Tempo stopt.

In navolging van deze traditie is AQVA ontworpen om het evenwicht te zoeken tussen geschiedenis en vernieuwing, waar water, steen, licht en andere primaire elementen ons vergezellen op een zuiverende en verfrissende reis door de zintuigen.

Exclusief circuit van baden in de drie kamers met water van verschillende temperaturen zoals vastgelegd in de Romeinse traditie: Frigidarium (koud), Tepidarium (warm) en caldarium (heet).

De bezoeker kan de ervaring in de Romeinse baden afronden in de ruimte gewijd aan massages en het verblijf wordt afgerond met het stoombad of Hamman, Pediluvium, de Zoutkamer (Haloteraphy) en de theeservice in de Rustkamer.

AQVA is de ervaring van een reis van sensaties en geschiedenis. Een reis die we waarschijnlijk nog vaak zullen willen herbeleven. Gaat u met ons mee?

Om te reserveren hier.

*Open reservering geldig voor 1 jaar vanaf de datum van aankoop met verzending per e-mail van de webcode – voucher.

 

Deel

Beleef

Gerelateerde activiteiten

AIP Languages

Geen excuses om niet naar Valencia te komen om van de stad te genieten terwijl je online werkt en Spaans leert op onze school met deze aanbiedingen !