Spaans Leren met Laura

Waar: Online

Laura is een gediplomeerde docent Spaans uit Murcia, Spanje. Zij heeft bijna 10 jaar in Nederland gewoond en zij is sinds 2024 terug in Spanje.  In de woorden van Laura zelf: “Ik help jou je Spaanse droom waar te maken. Dit is de deal: jij werkt aan je droom en wij gaan samen aan de slag met de taal en de cultuur.” Dit kan met online lessen 1-op-1, in tweetallen en met groepslessen (cursussen met live sessies).

In 2019 is Laura begonnen met het geven van Spaanse lessen in Boxtel. Dat ontwikkelde zich tot iets groters en zo werd in 2020 haar bedrijf “Spaans Leren met Laura” officieel geboren.

Momenteel geeft zij Spaanse lessen online. Zij is opgeleid in literatuur, cultuur, publiceren en onderwijs. Zij is afgestudeerd (augustus 2022) aan de Master “Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs -Taal en cultuurwetenschappen (Spaans)” aan de Universiteit van Utrecht en tevens aan het honourstraject U-TEAch, dat zich richt op tweetalig en internationaal onderwijs. Ook in 2019 studeerde zij af met een tweetalige (Engels-Spaans) Master genaamd “Literatuur Vandaag” aan de Universiteit Utrecht (Cum Laude). Daarvoor was ik afgestudeerd met een bachelordiploma in Spaanse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Murcia (Spanje).

Elke eerste dinsdag van de maand organiseerde Laura Café Español in het centrum van Boxtel (Bar Becoloth). Een ontmoetingsplek, waar iedereen die graag Spaans wilde spreken van harte welkom is.

Ook al gaat Laura nu in Spanje wonen, haar initiatief blijft bestaan omdat iedereen dat heel gezellig vindt. Deze evenementen vindt je op Facebook als je zoekt op “Café Español Boxtel“.

Volg Laura ook op haar Instagram of door je te abonneren op de nieuwsbrief Spaans Leren met Laura.

Kick-Start 1-op-1 Cursus Spaans Leren met Laura

Deel

Beleef

Gerelateerde activiteiten