Vejer Life, uw conciërgedienst in de provincie Cádiz

Waar: Vejer de la Frontera, Provincie Cádiz

Aanbieding: 10% korting op de kosten van de Vejer Life conciërge met de promocode ref10FEE

Vejer Life is een lokaal gevestigd, meertalig bedrijf voor bestemmingsmanagement, gevestigd in Vejer de la Frontera in de provincie Cádiz, Zuidwest-Spanje. Wij bieden een uitstekende kennis van het gebied en een uitstekend netwerk van partners, met exclusieve reis- en locatiediensten, unieke ervaringen en activiteiten voor elke bezoeker, evenement of productie.

Gevestigd in het hart van de provincie, 365 dagen per jaar, zorgt Vejer Life ervoor dat de tijd die een bezoeker hier doorbrengt productiever, avontuurlijker en leuker is, door klanten te helpen het maximale uit ‘het echte Spanje’ te halen.

Via onze 121 conciërgedienst ondersteunen wij kleine groepen reizigers door het boeken en bevestigen en bezoeken van Vejer en de provincie Cádiz aan te bieden; de langere tijd dienst biedt een plugin voor bedrijven MICE sector, of klanten die naar het gebied willen verhuizen, telewerkers, zoals digitale nomaden, en bestaande expats die naar ons mooie deel van Spanje willen verhuizen.

Het is gemakkelijk, vertel ons wat u wilt doen en wij maken het mogelijk, onze focus ligt op onafhankelijke reizigers en groeiende bedrijven die het hele jaar door avontuur, authentieke, unieke ervaringen en activiteiten willen.

Als uw ogen en oren op de grond wanneer u iets organiseert, zorgen wij ervoor dat de communicatie gemakkelijk en stressvrij verloopt, en onze beproefde zakenpartners staan klaar om uw persoonlijke of zakelijke doelstellingen te ondersteunen.

Lees meer op onze

Deel

Beleef

Gerelateerde activiteiten

AIP Languages

Geen excuses om niet naar Valencia te komen om van de stad te genieten terwijl je online werkt en Spaans leert op onze school met deze aanbiedingen !

Spaans Leren met Laura

Laura heeft meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van Nederlanders om Spaans te leren met 1-op-1 lessen, tweetallen en met groepslessen, nu online! Ontdek meer over haar lessen en maak jouw Spaanse droom werkelijkheid!