Wandelen in Cádiz EBook

Waar: Cádiz, Andalusië

Aanbieding: Ebook met 14 fijne, familie vriendelijke wandelingen veel tips en interessante weetjes! Je ontvangt € 10,- cashback bij Anne’s selectie van hotels en appartementen!

De provincie Cádiz, in het uiterste zuiden van Spanje, heeft een verbazingwekkende variatie in landschappen. Van de hoge toppen van de Sierra de Grazalema in het Noorden tot de glooiende heuvels in het Zuiden, met miljoenen zonnebloemen in het voorjaar. Met moerassen, kliffen, sprookjes wouden en uitgestrekte zandstranden aan de Costa de la Luz, ‘de kust van het licht’. Paradijs voor birdwatchers, rustzoekers en wandelaars.

In dit boek beschrijft Anne Middelkamp haar 14 favoriete wandelroutes in de bergen en langs de kust van Cádiz, waar zij woont. Verrassende wandelingen langs kabbelende beekjes en over geitenpaadjes. Door bossen en over heuvels met Afrika aan de overkant en gieren boven je hoofd. Met een stadswandeling in Cádiz en Vejer de la Frontera, interactief kaartmateriaal, tips en ontdekkingen. Om je verblijf in Cádiz onvergetelijk te maken is er een overzicht van organisaties die ter plekke activiteiten organiseren, van birdwatchen, dolfijn excursies en flamencoshows tot surfen en sherry tours.

De gids is in het Engels, Nederlands, Duits en Spaans.

MIS NIET! Je ontvangt € 10,- cashback bij Anne’s selectie van hotels en appartementen!

Lees meer op onze

Deel

Beleef

Gerelateerde activiteiten