Het is officieel, de nieuwe Spanje Workation website is er!

Het is officieel! De nieuwe Spanje Workation website is er met een breed aanbod aan accommodatie, activiteiten en nieuws voor digitale nomaden. Denk geen twee keer na en begin nu met telewerken vanuit Spanje!

Hallo telewerkers en digitale nomaden!
Gisteren vierden we de lancering van de nieuwe website voor iedereen die geïnteresseerd is in een “workation” ervaring in Spanje.

Het is een spannende reis geweest samen met onze collega’s van Webgrade en we zijn blij dat we een lijst van +100 accommodaties in het hele land kunnen aanbieden, of het nu aan een mooi strand is, midden in de natuur of in een praktische stad. Waar wacht je nog op? Veel van hen bieden kortingscodes en/of voordelen van verschillende aard voor langere verblijven, evenals faciliteiten om op afstand te werken.

Daarnaast heb je nu ook verschillende opties voor activiteiten om je werkverblijf zo compleet mogelijk te maken, van Spaanse cursussen tot watersportlessen, wandelroutes, massagesessies en nog veel meer!

Ben jij een nomadengezin? Geen zorgen! Ook daar hebben we aan gedacht. Verschillende accommodaties zijn geschikt voor kinderen en tieners, sommige hebben ook het Tour&Kids-keurmerk, terwijl andere, zoals het Rural Life Project, meer lef hebben en langetermijnprogramma’s aanbieden om een seizoen in Spanje te wonen met gastvrijheid, logistiek, accommodatie en schooldiensten. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Waar wacht je op? Bekijk al het aanbod op onze website en geniet van een workation in Spanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Ontdek

Gerelateerde artikelen

Werken onder de Spaanse zon bij Casa Mas Montañas

Ontdek de prachtige provincie Valencia in een ongelooflijke groepsworkation georganiseerd door Working Remotely, en maak deel uit van een verrijkende ervaring samen met andere gelijkgestemde mensen onder de Spaanse zon.