Het nieuwe “Wandelen in Cádiz” Ebook van Anne Middelkamp is er!

Ontdek de 14 routes in het nieuwe boek van Anne Middelkamp, ​​van spectaculaire kliffen tot groene heuvels en ruige bergen van de stad Cádiz en Vejer de la Frontera. Nu met een restitutie van € 10 op Anne's selectie van hotels en appartementen!

De provincie Cádiz, in het uiterste zuiden van Spanje, heeft een verbazingwekkende verscheidenheid aan landschappen. Van de hoge toppen van de Sierra de Grazalema in het noorden tot de glooiende heuvels in het zuiden, met miljoenen zonnebloemen in het voorjaar. Met moerassen, kliffen, sprookjesbossen en uitgestrekte zandbanken aan de Costa de la Luz, ‘de kust van het licht’. Paradijs voor vogelaars, rustzoekers en wandelaars.

Ontdek de 14 favoriete wandelroutes door de bergen en de kust van Cádiz in het nieuwe boek “Wandelen in Cádiz” van Anne Middelkamp. Geweldige wandelingen door kabbelende beekjes en geitensporen. Door bossen en heuvels met Afrika aan de andere kant en gieren in de lucht. Met een wandeling door de stad Cádiz en Vejer de la Frontera, interactieve kaarten, tips en ontdekkingen. Om uw verblijf in Cádiz onvergetelijk te maken, is er een verzameling organisaties die ter plaatse activiteiten organiseren, van vogels kijken, dolfijnentours en flamencoshows tot surf- en sherrytours.

Het boek is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans.

Daarnaast krijg je €10 restitutie op Annes selectie hotels en appartementen!
Waar wacht je op? Koop jouw exemplaar door op “meer info” te klikken en ontdek alles wat Cádiz te bieden heeft.

Heeft de charme van de zuidelijkste kust van Spanje je geboeid en wil je nog een paar dagen blijven? Als je een digitale nomade bent, is dit je geluksdag! Ontdek ons ​​aanbod accommodaties in de regio Andalusië door hier te klikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Ontdek

Gerelateerde artikelen