Werken in Valencia: 5 fijne flexwerkplekken

Wil jij remote werken in Valencia? Dan ben je vast op zoek naar fijne flexwerkplekken. Die heb ik voor je! En die ‘ik’ is in dit geval Agnès van girlonthemove.nl.

Sinds m’n allereerste bezoek aan Valencia ben ik verliefd op de stad, en kom ik elk jaar terug voor een workation. Inmiddels heb ik dus al talloze werkplekken uitgeprobeerd, en mijn favorieten deel ik in dit artikel met je!

Werken in Valencia

Valencia is de ideale stad voor een workation, want door de palmbomen, het sfeervolle oude centrum, de vele parken, het strand en alle leuke plekjes om te eten en drinken zit het met dat vakantie-gedeelte van de workation wel goed. Maar Valencia heeft ook een grote freelance community! En daarom zijn er meer dan genoeg flexwerkplekken. Denk aan coworking spaces, maar ook veel koffietentjes waar je welkom bent om remote te werken. Hieronder mijn aanraders!

Café Artysana

Café Artysana is een fijn koffietentje waar je welkom bent om remote te werken. Hier is zelfs een speciale tafel voor ingericht! De menukaart is volledig vegetarisch, met veel vegan opties. Er zijn twee vestigingen van Café Artysana: in de wijken Ruzafa en Cabanyal – dichtbij het strand. Let wel op: de weekenden en feestdagen zijn hier laptopvrij.

Casa Fran

Casa Fran is een redelijk nieuw zaakje in El Carmen, opgericht door de eigenaren van Fran Cafe in Ruzafa. Houd je van specialty coffee tijdens het werk? Dan is dit de werkplek voor jou. Daarnaast is de inrichting van deze zaak inspirerend: lekker licht, met veel planten en hout.

Cowork Up

Werk je liever in een coworking space? Kijk dan eens naar Cowork Up. Hier zijn twee filialen van, in Ruzafa en in El Carmen. De ideale plek om een dagje goed door te werken, zonder afleiding van andere mensen. Daarnaast werk je hier ergonomisch verantwoord, wat bij een stoel in een koffietentje niet altijd het geval is.

Fav Coffee

Een ander koffietentje met specialty coffee – het is immers de motor achter ons werk – is Fav Coffee. De naam hebben ze perfect uitgekozen, want het is ook echt mijn favoriete koffie in Valencia! Verder is het een leuk zaakje in het centrum, waar je welkom bent met laptop. Let op: je hebt hier niet veel ruimte, dus als je een losse muis nodig hebt kun je beter naar een andere flexwerkplek gaan.

Jardin Urbano

Jardin Urbano is een kleurrijk ingericht zaakje in de wijk Ruzafa. Het is best een grote zaak, dus genoeg plek voor jou en je laptop, en er is ook een fijn terras. De gehele kaart is vegan, en varieert van croissants tot patatas bravas. Dus of je nou tijdens het werk wilt ontbijten of lunchen, of erna wilt borrelen of dineren: bij Jardin Urbano zit je goed.

Wayco

Een andere optie voor een coworking space is Wayco. Ook deze coworking heeft meerdere filialen, in Ruzafa, Arrancapins en Cabanyal. Hier kun je verschillende bureauplekken en vergaderruimtes huren, voor een dag of juist een maand – wat je maar wilt.

Natuurlijk zijn er veel meer plekjes te vinden om te werken in Valencia, dus houd vooral je ogen open. Veel plezier en werkze!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met girlonthemove.nl
Misschien ben je ook geïnteresseerd om te lezen Je ideale workation in het zonnige Valencia of 5 redenen om een workation in Valencia te doen 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Ontdek

Gerelateerde artikelen

De perfecte workation in Santander

Daymaker-reizigsters en bloggers Belges en Route delen hun ervaring van een workation in het betoverende Santander, de parel van de regio Cantabrië in het noorden van Spanje.