Ga mee op workation in Spanje met Working Remotely

Wie zegt dat je niet kunt reizen als je werkt? Boek een reis in Spanje en laat je inspireren door de nieuwe manier van werken, namelijk op afstand. Ga binnenkort mee op groepsworkation naar de Costa Brava.

Vandaag presenteren we jullie “Working Remotely“, een bedrijf dat zich richt op de organisatie van workations over de hele wereld. Zij reizen al jaren met hun laptop de wereld over en hebben veel ervaring met remote werken. Ze bieden advies- en informatiediensten aan andere Nederlandse bedrijven en individuen die deze nieuwe manier van werken, die steeds populairder wordt, willen starten of implementeren.

Working Remotely publiceert regelmatig nieuws op hun blog,spreekt op evenementen en deelt hun ervaringen op social media om hun publiek voortdurend te inspireren. Ze gaan ook regelmatig op persreis om de beste werk bestemmingen te ontdekken en nog veel meer.

En natuurlijk is Spanje een van hun bestemmingen! Ga met gelijkgestemde professionals mee op de volgende Groepsworkation van 8-13 oktober 2023 aan de prachtige Costa Brava. Verblijf in prachtige appartementen vlakbij het strand, werk overdag en ga ’s avonds op avontuur. Je energie opladen terwijl je werkt, het is nu mogelijk door een groepsworkation te doen. Ontdek meer over de mogelijkheden van workations en werken op afstand door te klikken op meer info.

Bekijk alle beschikbare accommodaties op de website, boek en begin met remote werken vanuit een leuke stad, aan het strand of midden in de natuur. Ontdek de avonturen die je kunt doen in ons activiteitenaanbod en laat je inspireren door de artikelen in onze blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Ontdek

Gerelateerde artikelen

Waar te eten in Santander: 6 tips voor jouw workation

Ontdek een feest van smaken in Santander met onze culinaire aanbevelingen, speciaal ontworpen om aan de smaakvoorkeuren van elke digitale nomade te voldoen. Van traditionele tapas en pintxos tot veganistische opties en fusion gerechten, leiden we je door de culinaire geneugten van de stad.