Bent u kunstenaar en werkt u in Nederland? Mis deze kans niet!

Ben je professioneel werkzaam in de kunsten en ontwikkel je je werk in Nederland? Overweeg je een tijdelijke residentie in het buitenland met andere internationale kunstenaars? Dan is Spanje misschien wel jouw bestemming!

Bent u een professionele kunstenaar en werkt u in Nederland?
Overweeg je een tijdelijke residentie in het buitenland met andere internationale kunstenaars?
Misschien wel in Spanje?

Als je antwoord drie keer ja is, dan mag je de bijeenkomst “Changing Landscapes – New opportunities for artist residencies in Spain” niet missen. Deze vindt plaats op vrijdag 29 september in het Cervantes Instituut in Utrecht.

Dutch Culture, de Nederlandse ambassade in Spanje en het Cervantes Instituut in Utrecht hebben verschillende mensen uit de Spaanse culturele sector uitgenodigd om hun ervaringen te delen over de huidige residentieprogramma’s in het land, met een specifieke focus op landelijke gebieden en natuurlijke en sociale ruimtes die dreigen te worden verlaten en ontvolkt.

Vertegenwoordigers van verschillende Nederlandse subsidieverstrekkers zullen ook aanwezig zijn op de conferentie om advies en raad te geven aan degenen die geïnteresseerd zijn in het ontvangen van financiering voor een residentie in Spanje.

Het evenement valt samen met de vernieuwing van het project ‘TransArtists‘ van Dutch Culture en, in het bijzonder, de database over Spanje, en heeft als doel Nederlandse makers te inspireren, informeren en motiveren over stabiele culturele samenwerkingen met Spanje in de context van de ecologische, culturele en sociale uitdagingen die op het spel staan.

Wil je meer weten? Klik op Meer Info en vind de perfecte accommodatie op onze website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Ontdek

Gerelateerde artikelen

Boven de wolken in Andalusië

Daymaker-reizigster Heleen vertelt ons over haar workation op een plek die volgens haar een droomplek is om te werken of om de charme van het ongerepte Andalusië te ontdekken.