20% korting op het beste web tarief voor verblijven van 2 weken of meer door toepassing van de promocode REMOTEWORKING

20% korting op het beste web tarief voor verblijven van 2 weken of meer door toepassing van de promocode REMOTEWORKING

Hoe er te komen: Barcelona (BCN), circa 126 km. Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. Of Reus (REU), circa 41 km. Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Over de weg: N-340, Km. 1.121 Almadrava, 43890, Tarragona. Met de trein: Station Barcelona Hoge Snelheidstrein op 136 km, of Snelwegstation Tarragona, op 48 km afstand, of Snelwegstation Cambrils, op 27 km afstand.

Alannia Costa Dorada ligt in een natuurlijke omgeving met directe toegang tot het strand van L’Almadrava, Tarragona. Het geniet van een bevoorrechte geografische ligging tussen de zee en de bergen, een natuurlijke omgeving waar u kunt genieten van de belangrijkste centra van gastronomie, tradities, cultuur, vrije tijd en vermaak van de Costa Dorada, zoals PortAventura, en ook uw huisdier is welkom!

Als u op zoek bent naar rust, ontspanning en een gezinssfeer, dan is Alannia Costa Dorada de ideale plek om van uw vakantie en uitjes te genieten in een resort aan zee. Hier kunt u wandelen, zwemmen en ontspannen terwijl u geniet van de faciliteiten, unieke accommodaties  voor ieder wat wils.

Met 37.750 m2 zijn er in Alannia Costa Dorada meer dan 140 volledig uitgeruste hutten met warme en koude airconditioning, complete badkamer, woonkamer en keuken en met 1, 2 of 3 slaapkamers,  voor 2 tot 6 personen. En een kampeerterrein met 80 plaatsen, ideaal voor kampeerders met caravans, campers en/of tenten.