20% korting op het beste web tarief voor verblijven van 2 weken of meer door toepassing van de promocode REMOTEWORKING

20% korting op het beste web tarief voor verblijven van 2 weken of meer door toepassing van de promocode REMOTEWORKING

Hoe er te komen: Alicante (ALC), circa 28 km. Directe vluchten vanuit Nederland van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Over de weg: N-332 Km 73.4. Guardamar del Segura, Alicante. Met de trein: Hogesnelheidstrein Station Crevillente, of 32 km afstand of Hogesnelheidstrein Station Alicante op 34 km.

Alannia Guardamar is een campingresort gelegen in Guardamar del Segura, Alicante. Het is een van de best uitgeruste complexen van Spanje en is ontworpen voor mensen die hun vakantie, korte vakanties of lange verblijven willen doorbrengen in een gastvrije en rustige omgeving, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen en baby’s. Het heeft ook een bevoorrecht klimaat, 365 dagen per jaar, met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20ºC. Het geniet bovendien 365 dagen per jaar van een bevoorrecht klimaat, met een gemiddelde jaartemperatuur van 20ºC. Ook uw huisdier is welkom!

Het ligt op 2 kilometer van de stad Guardamar del Segura, naast de monding van de rivier de Segura. Op slechts 900 meter afstand ligt het strand van Los Tusales, een strand met fijn goudkleurig zand, omgeven door pijnbomen en duinen.

Met meer dan 41.700 m2 beschikt het complex over 3 soorten accommodatie: u vindt er meer dan 120 volledig uitgeruste hutten, een duurzaam glampinggedeelte en een kampeergedeelte met meer dan 80 percelen die zijn voorbereid om maximaal comfort te bieden. Het kampeerterrein is uitgerust om maximaal comfort te bieden: afvoer, tv-aansluiting, wateraansluiting en 220v elektriciteitsaansluiting.