€699,- (voor 1 maart, excl. BTW) - €774,- (excl. BTW)

€699,- (voor 1 maart, excl. BTW) - €774,- (excl. BTW)

Hoe er te komen: Valencia (VLC). Rechtstreekse vluchten vanaf: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel (België)

Een mooie mix van werk en ontspanning wacht op jou bij Casa Mas Montañas, een heerlijk gastenverblijf gelegen in het buitengebied van de stad Valencia. Workations zijn de nieuwste trend voor diegenen die de balans tussen werk en leven willen ontdekken, en Casa Mas Montañas biedt de perfecte omgeving om dit te realiseren.

Bij Casa Mas Montañas, te midden van prachtige bergen, vind je niet alleen adembenemende uitzichten, maar ook een heerlijk relaxte sfeer die je creativiteit en productiviteit een boost geeft. Op een klein halfuurtje van de stadsdrukte, kun je hier lekker werken in de natuurlijke harmonie, omringd door rust en schoonheid die je gewoon inspireert.

Het gastenverblijf zelf is een oase van rust, met comfortabele kamers die ieder voorzien zijn van een eigen badkamer, voor een aangenaam verblijf. Of je nu kiest voor een gezellige privé-kamer of liever geniet van de ruimte en privacy van het gehele gastenverblijf, Casa Mas Montañas biedt verschillende opties die aan jouw behoeften voldoen.