Kortingen tot 20%

Kortingen tot 20%

Hoe er te komen: Alicante (ALC). Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. Van de luchthaven van Alicante naar Galera (bestemming): via de A-7 naar Cúllar, en van Cúllar naar Galera via de A-330, afslag rechts bij km 21-22. Er is ook een busdienst met de maatschappij ALSA.

Werken tussen de unieke landschappen en voorouderlijke culturen van het Granada Geopark. met alle comfort van een oude meelfabriek omgebouwd tot een unieke en volledig uitgeruste landelijke accommodatie, op slechts 1 km van het charmante Andalusische dorp Galera.

Tariefaanbiedingen:

  • 8-15 nachten: 10% korting
  • 16-30 nachten : 15% korting
  • meer dan 30 nachten : 20% korting

Onder de inbegrepen diensten: Beddengoed en handdoeken (vervanging om de 5 dagen van het verblijf op aanvraag). Gratis wifi verbinding. Wasmachine en wasproducten (gezamenlijk gebruik). Brandhout voor open haarden en barbecues. Welkomstpakket bestaande uit lokale ambachtelijke producten en een gids van onze omgeving. Gids van onze omgeving. Toegang tot onze App met lokale toeristische informatie.

Diensten op aanvraag:  schoonmaakservice. Was- en strijkservice. Maaltijden en/of maaltijden aan huis. Computer technische dienst.