Aanbieding voor telewerkers voor een verblijf van 7 nachten vanaf 790€.

Aanbieding voor telewerkers voor een verblijf van 7 nachten vanaf 790€.

Hoe er te komen: Granada (GRX). Vlucht met tussenstop vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Wij werken samen met een autoverhuurbedrijf dat uw autohuur vanaf het vliegveld en uw verblijf voor de week regelt. Wij zorgen voor de contacten zodat zij dit voor u kunnen doen.

Aanbod voor telewerkers in enkele van de landelijke huizen die we hebben gelegen in de Lecrin Vallei van Granada, voor 6, 8, 10 of 13 personen, voor een verblijf van één week (7 nachten) vanaf 790€. Voor het herfst-, winter- en lente seizoen zonder lange weekends en vakanties te bezetten. Al onze huisjes hebben wifi en een goede internetverbinding.

Het gaat niet alleen om werk! U kunt ook genieten van talloze wandelroutes, verschillende activiteiten, gastronomie en cultuur in een unieke omgeving. Je hebt de Costa Tropical op 20 minuten rijden, Granada op 20 minuten rijden, Sierra Nevada op 40 minuten rijden en La Alpujarras op 35 minuten rijden.

Om te reserveren of voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail reservas@lascasasruralesdelvalle.com   

Al onze contacten met de klant zijn gepersonaliseerd, zodat we via onze e-mails direct aanwezig zijn.