JUNI Speciale Aanbieding! Boek 7 nachten voor de prijs van slechts 5 nachten OF 4 nachten voor de prijs van slechts 3 nachten!

JUNI Speciale Aanbieding! Boek 7 nachten voor de prijs van slechts 5 nachten OF 4 nachten voor de prijs van slechts 3 nachten!

Hoe er te komen: Sevilla (SVQ). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel (CRL). Vanaf het vliegveld is het sterk aan te raden om een ​​huurauto te nemen.

Speciale aanbieding voor juni, meer informatie vindt u hier.

Geniet van Molino Río Alajar, een heerlijke plek om je vakantie door te brengen midden in de natuur! Dit kleine paradijs behoort tot het ecotoerisme van Spanje en biedt u alle rust om te werken, met uitzicht op de Sierra. Net als op kantoor kun je de Wi-Fi-verbinding (150 Mbps) gebruiken om in contact te komen met je collega’s en contacten – bijvoorbeeld via videoconferentie – en documenten te ontvangen voor je professionele ontwikkeling.

In uw vrije tijd kunt u wandelen, fietsen, begeleide wandelingen maken, sterren kijken, ezeltje rijden, paddenstoelen plukken, tennisles nemen of jeu de boules spelen. Wij beschikken over een tennisbaan, tafelvoetbal en tafeltennis. Hier doet u gegarandeerd nieuwe energie en kennis op. Molino Río Alajar is de ideale plek om werk en ontspanning op een natuurlijke manier te combineren.

Monica en Peter Jan, uw Nederlandse gastgevers, kijken uit naar uw komst en zullen hun best doen om het u naar de zin te maken. Wij spreken Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Duits.

De zes stenen huizen staan op de rechteroever van de rivier de Alájar, met een adembenemend uitzicht op de vallei en de omliggende bergen. Het kastanjehout dat in de plafondbalken en ramen is gebruikt, met honingtinten, samen met de roodachtige kleur van de handgemaakte tegels, overspoelen de kamers met een warme en zachte helderheid. Dekens, beddengoed en handdoeken zijn aanwezig in de badkamer. Gelieve handdoeken voor het zwembad mee te nemen. De maximale capaciteit is 6 personen.