AIP Languages

Waar: Valencia

Hoe er te komen: Valencia (VLC). Rechtstreekse vluchten vanaf: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel.

Geen excuses om niet naar Valencia te komen om van de stad te genieten terwijl je online werkt en Spaans leert op onze school met deze aanbiedingen voor onze Spaanse cursussen en accommodatie in Valencia!

Deze aanbieding is inclusief de intensieve Spaans cursus (20 uur per week), les materiaal, een certificaat en dagelijkse activiteiten georganiseerd door de school. Bezoek onze facebook om een overzicht te krijgen van onze activiteiten.

De prijs is ook inclusief accommodatie in een eenpersoonskamer in een Standaard appartement met andere studenten van de school. De kamers zijn voorzien van een bed, een kast en een bureau. Alle appartementen hebben WIFI, een woonkamer met televisie, een keuken en badkamer. De meeste appartementen zijn gelegen in de bekende wijk Benimaclet. De school is 5 minuten verwijderd van de universiteit, 10 minuten verwijderd van het strand (met de tram) en 5 minuten verwijderd van het centrum (met de metro). Bij een verblijf in een appartement is eten niet inbegrepen. Als u van plan bent om te koken, zult u ongeveer 5€ tot 10€ per persoon per dag uitgeven.

Prijzen*:

  • 1 week – 357€
  • 2 weken – 597€
  • 3 weken – 884€
  • 4 weken – 1.165€

*Een 20% seizoenskorting is inbegrepen in de prijs

Deel

Beleef

Gerelateerde activiteiten