Activ8You, een unieke ervaring

Waar: Málaga, Andalusië

Activ8you, op slechts 45-50 min van Malaga International Airport, is een meertalig bedrijf (ze spreken ook Nederlands).

Zij bieden pakketten en aanbiedingen voor bedrijven en groepen, die meestal alle plaatselijke logistiek omvatten (accommodatie, maaltijden, conferentiezalen, auditorium, coworkingruimte voor telewerken, workshops, vervoer) en allerlei buitenactiviteiten in rivieren, zee, bergen en sneeuw.

Activ8You bevindt zich in de enige subtropische klimaatzone op het Europese continent, met 320 zonnige dagen per jaar en waar praktisch alle tropische fruitbomen groeien en fruit van zeer hoge kwaliteit dragen.

De plaats is in zijn onmiddellijke omgeving omgeven door prachtige natuurlijke mariene en terrestrische parken die toegankelijk zijn voor een groot aantal activiteiten. La Herradura wordt onder meer beschouwd als de beste duik- en snorkelplek van Andalusië, met een fantastisch beschermde fauna en flora. Andere fantastische natuurparken zijn ook gemakkelijk te bereiken, zoals de enige woestijn op het Europese continent “Tabernas” op 1 uur rijden, of het meest zuidelijke skigebied van het continent met 125 km pistes “Sierra Nevada” op 1,5 uur rijden.

Lees meer op onze

Deel

Beleef

Gerelateerde activiteiten