Je ideale workation in het zonnige Valencia

Moe van de lange winter? Wil je naar een warme plek reizen, maar moet je ook werken? Dan is een workation vanuit het zonnige Valencia precies wat je nodig hebt!

November is meestal niet je favoriete maand om te reizen, maar wat als we je vertellen dat je nu vanuit het zonnige Valencia kunt werken? Zou je van gedachten veranderen? Laat je inspireren door de 3-daagse workation reis van Renee naar Valencia, een van de mooiste steden van Spanje en de Europese Groene Hoofdstad van 2024.

Hoe je je dag begint in Valencia

Wat dacht je van een heerlijke brunch bij BASTARD Coffee & Kitchen? De super open, gezellige en ontspannen sfeer is perfect om de dag in Valencia te beginnen. Bovendien is het volledig laptopvriendelijk met gratis wifi en veel stopcontacten, ideaal voor alle thuiswerkers.

Als je de volgende dag van werkplek wilt veranderen, raden we je Café Portobello aan, waar je kunt werken terwijl je geniet van verse sappen, geweldige koffie en heerlijke lunchgerechten tegen zeer betaalbare prijzen.

Als je daarentegen niet veel tijd hebt omdat je vergadering meteen begint, is een vers geperst sinaasappelsap in de Mercat Central de vitamine C die je nodig hebt om de dag energiek te beginnen, terwijl het warme weer van Valencia voor je vitamine D zorgt.

Afscheid van de korte werkpauze, welkom vakantie!

Wanneer de werkonderbreking komt, hoef je je ogen niet meer te sluiten en na te denken over die mooie en warme herinneringen aan je vakantie. Integendeel, houd ze wijd open!

Een bezoek aan de verbazingwekkende Ciudad de las Artes y las Ciencias en zijn fascinerende Oceanografisch, een gastronomische wandeling door de Mercat Central, of een culturele verkenning van het oude stadscentrum van Valencia. Dwaal door de levendige straten, herontdek de natuur door te luisteren naar het geluid van de golven van de Middellandse Zee of door te genieten van het groen van de parken en tuinen. Jij beslist hoe je je remote werkonderbreking in Valencia wilt doorbrengen, maar altijd met het geruststellende gevoel alsof je nog steeds met vakantie bent.

Dit zijn slechts een paar indrukken van hoe jouw workation in Spanje zou kunnen zijn. Hier zijn nog 5 redenen om je te overtuigen waarom Valencia de ideale bestemming is voor jouw volgende workation.

Ontdek al onze accommodaties met mooie kortingen, zoals het Sea You Hotel Port Valencia, waar onze Spanjeworkationer verbleef. Ruilde je koude weer in voor de Spaanse zon, allemaal dankzij werken op afstand.

N.B. Bovenstaande Nederlandse tekst is een onofficiële vertaling en niet-beëdigde vertaling van de Engelstalige blog https://daymaker.travel/holidays/55684aae-1050-4b36-96e0-f366e05c95c4 Aan deze vertaling kunnen geen rechten worden ontleend

Deel

Ontdek

Gerelateerde artikelen