Werken onder de Spaanse zon bij Casa Mas Montañas

Ontdek de prachtige provincie Valencia in een ongelooflijke groepsworkation georganiseerd door Working Remotely, en maak deel uit van een verrijkende ervaring samen met andere gelijkgestemde mensen onder de Spaanse zon.

Werken vanuit het buitenland tovert een glimlach (en zonneschijn) op je gezicht tijdens je werkdag. Je kunt het prachtige Spanje ontdekken zonder dat het ten koste gaat van je vakantiedagen, met een groep gelijkgestemde mensen. Overdag werk je en ‘s avonds doe je leuke dingen met je workation-collega’s. Je zult nieuwe mensen ontmoeten en een flinke dosis energie en inspiratie opdoen.

Wat dacht je van een workation in de provincie Valencia?

Alieke Ingerman van het Nederlandse bedrijf Working Remotely organiseert een groepsworkation in Godelleta (in de provincie Valencia) van 21 t/m 26 april 2024.

Alieke is een workation-expert die gewend is om reizen te organiseren waar werk en vakantie samenkomen. Voor haar volgende groepsworkation in Spanje werkt ze samen met een van de partners van Spanjeworkation.nl: Casa Mas Montañas, een prachtig landgoed midden in de Valenciaanse natuur.

Het goede nieuws is dat je je nog kunt aanmelden voor de groepsworkation in Godelleta, maar wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

Bij Casa Mas Montañas heb je de beschikking over een prachtig zwembad, waar je tussen het werken door een verfrissende duik kunt nemen. Je deelt een slaap- en badkamer, maar het is mogelijk om een ​​privékamer te krijgen op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid. Bovendien zal Working Remotely leuke groepsactiviteiten organiseren om samen te doen en meer synergie te creëren met je andere workation-collega’s. Op deze manier voel het, wanneer je je computer uitzet, alsof je met vakantie bent.

Wat is inbegrepen?

In het workation-pakket van Working Remotely zijn accommodatie, werkplek, zwembad, ontbijt en lunch, transfers en diverse gezamenlijke activiteiten inbegrepen.

Je hoeft alleen zelf je vliegticket te boeken en je laptop mee te nemen; de rest wordt verzorgd door Alieke. Werken is nog nooit zo aangenaam geweest!

Kan ik meedoen?

Het mooie van op afstand werken is dat iedereen het kan doen, of je nu in loondienst of zelfstandige bent. Deze workation is geschikt voor alle leeftijden, hoewel de gemiddelde leeftijd van de deelnemers zo tussen 20 en 55 jaar ligt.

Als je op zoek bent naar een andere ervaring, nieuwe mensen wilt ontmoeten en het leuk vindt om deel uit te maken van een groep, dan is deze workation iets voor jou. Maar als je gewoon je eigen ding wilt doen, is dat ook prima. Je hebt alle ruimte om deze week naar eigen wens in te vullen!

Voor meer informatie en/of om deze workation te reserveren, klik hier.

Als je op zoek bent naar inspiratie voor je volgende workation, mis dan onze Blog niet. Hier vertellen we u 5 redenen waarom Valencia uw volgende telewerkbestemming is.

 

 

 

Deel

Ontdek

Gerelateerde artikelen