Geniet van een gratis workation in Spanje met Daymaker.travel!

Doe mee aan onze wedstrijd met Daymaker.travel en geniet van een GRATIS workation in Spanje! Meer dan 20 accommodaties, van Valencia tot Lanzarote.

Deze wedstrijd is voorbij

Er komt binnenkort weer een Spanjeworkation-avontuur aan. Stay tuned!

Wil jij gratis genieten van een workation in een accommodatie in Spanje?

Het Spaans Verkeersbureau biedt een GRATIS workation van minimaal 2 nachten/3 dagen in een Spaanse accommodatie aan voor elke Daymaker.travel die in oktober of november 2023 wil deelnemen. Van Valencia tot Lanzarote, Spanje heeft een selectie van meer dan 20 accommodaties in het hele land en het allerbelangrijkste: iedereen kan meedoen! Je hoeft alleen maar te voldoen aan de wedstrijdregels en ons te vertellen over je werkreis op je Daymaker account en op jouw eigen sociale media en jouw ervaringen te delen met het Spaans Verkeersbureau.

En er is meer! De Daymaker die met de beste ervaring komt, wint een prijs van een week vakantie in Spanje voor twee personen op basis van logies en ontbijt op een bestemming naar keuze uit de deelnemende bestemmingen.

De accommodaties staan hieronder:

Andalusië

Valenciaanse Gemeenschap

Castilië en León

Aragón

Cantabrië

Canarische Eilanden

Schrijf je hier in en ga voor je workation ¡BUENA SUERTE!

 

Basis van de wedstrijd
 1. Om deel te nemen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.
 2. Om deel te nemen moet je een account hebben op het portaal Daymaker.travel
 3. Verzoeken tot deelname moeten vóór 22 september 2023 ingezonden worden door het google-formulier in te vullen of naar info@spanjeworkation.nl
 4. Het Spaans Verkeersbureau zal de deelnemers een van de bovenstaande accommodaties aanbieden zodat ze hun verblijf kunnen regelen in de maanden oktober of november 2023.
 5. Elk van de bovenstaande accommodaties biedt een gratis verblijf van minimaal 2 nachten/3 dagen. Het Spaans Verkeersbureau behoudt zich het recht voor om een verblijf in een accommodatie aan elke deelnemer toe te wijzen, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemer en de beschikbaarheid van de accommodatie.
 6. Zodra de deelnemer het verblijf in de accommodatie heeft voltooid, zal hij/zij een samenvatting van zijn/haar werkervaring uploaden naar het portaal Daymaker.travel zijn/haar eigen sociale media en ook te delen meet het Spaans Verkeersbureau.
 7. De gecreëerde content kan door Daymaker.travel en het Spaans Verkeersbureau in Nederland worden gebruikt voor promotionele acties van de Spanjeworkation campagne, waarbij altijd de maker van de content en zijn/haar social media accounts zullen worden genoemd zoals deze worden getoond in de Daymaker.travel portaal.
 8. Een jury bestaande uit twee vertegenwoordigers van het Daymakers platform en twee vertegenwoordigers van het Spaans Verkeersbureau in Nederland zal de beste reiservaring selecteren, waarbij de kwaliteit van de content, de verspreiding en het bereik als beoordelingscriteria worden gehanteerd.
 9. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats via de nieuwsbrief Daymaker.travel voor het einde van 2023.
 10. De winnende Daymaker krijgt een gratis verblijf van 5 dagen voor twee personen in een van de bovenstaande accommodaties, inclusief vliegtickets en transfers.
 11. De prijs is een verblijf in de periode januari t/m april 2024, met uitzondering van Semana Santa (Heilige Week) van 24 t/m 31 maart 2024.
 12. De prijs is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Ontdek

Gerelateerde artikelen

Werken onder de Spaanse zon bij Casa Mas Montañas

Ontdek de prachtige provincie Valencia in een ongelooflijke groepsworkation georganiseerd door Working Remotely, en maak deel uit van een verrijkende ervaring samen met andere gelijkgestemde mensen onder de Spaanse zon.