Rural Life Project – Ontdek landelijk Spanje

Twee programma's die School + Verblijf + Logistiek + Gastvrijheid aanbieden om een unieke gezinservaring te beleven door te telewerken vanuit het Spaanse platteland

Hoe er te komen:

 • Valencia (VLC). Rechtstreekse vluchten vanaf: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. 50 min. van onze bestemming (op de A-3).
 • Castellón (CDT). Rechtstreekse vluchten vanaf Brussel. Afstand 1:30 min (via snelweg)
 • Alicante (ALC). Directe vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, en Brussels. Een 2 u (over de weg)
 • Madrid (MAD). Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. 1:45 per AVE (Madrid-Requena) / 2:30 h (per A-3)

Wij bieden u een cultureel en taalkundig onderdompelingsprogramma in Spanje voor het hele gezin.

Als je met je gezin een schoolperiode in Spanje wilt doorbrengen, organiseren we alle details die je nodig hebt: School + Accommodatie + Logistiek voor je telewerk + Gastvrijheid

Heb je de mogelijkheid om voor langere tijd op reis te gaan? Laat uw werksituatie u toe om te telewerken? Dit is dus een geweldige kans om een ​​familie-ervaring te beleven.

Hiervoor hebben we 2 programma’s ontworpen:

PROGRAMMA 1

Rural Life Project. Gezinsverblijf voor een schooljaar.

Rural Life is een programma voor Europese gezinnen, dat alle nodige logistiek organiseert om een schooljaar in Spanje door te brengen in een openbare school. 

Wij zorgen voor het faciliteren:

 • Schoolplaats in een openbare school: wij helpen u een school voor uw kinderen te vinden volgens de cursus en leeftijdsgroep. We faciliteren bureaucratische procedures, validatie, studieplan, etc.
 • Woningen te huur: wij helpen u bij het selecteren van een woning te huur voor uw gezin. De huizen zijn herenhuizen dicht bij gemeentelijke diensten en ook de school. U heeft geen vervoer nodig voor uw dagelijks leven.
 • Telewerken: in de dorpen heb je alles wat je nodig hebt om te telewerken. Goede mobiele verbinding, data en wifi, en minimaal meubilair.
 • Gastvrijheid: wij begeleiden u tijdens uw verblijf. Wij zorgen voor een snelle en aangename integratie van uw kinderen en het hele gezin. We zullen hulp en ondersteuning bieden wanneer u het nodig heeft.
 • Medische diensten: we hebben goede eerstelijns medische zorg in de steden en een ziekenhuis op minder dan 25 minuten van elk punt in de regio.
Programma prijs

Het programma faciliteert alle logistiek en regelingen gratis. De school is een gratis openbare kwaliteitsschool. Daarom zijn de kosten van het programma gewoon de kosten van levensonderhoud die met de ervaring gepaard gaan: huur, vervoer, kosten van levensonderhoud. Opgemerkt zij dat de kosten van levensonderhoud op het Spaanse platteland veel goedkoper zijn dan in de meeste andere Europese landen of stedelijke gebieden. 

Kosten van het huren van een woning: de kosten van het huren zijn afhankelijk van de woningvoorraad die op een bepaald moment beschikbaar is. Er zijn woningen beschikbaar vanaf 500 €/maand.

*Voorwaarden: Het programma wordt gefinancierd door Europese, nationale en lokale overheidsfondsen, waardoor wij alle management, informatie en Hospitality gratis kunnen aanbieden (tot 24 juni 2024 wanneer de overheidsfinanciering eindigt).

Neem contact met ons op via de volgende e-mail: Rurallifespain@gmail.com

PROGRAMMA 2

Kennismakingsprogramma. Een paar dagen onderdompeling om het programma te leren kennen.

Als u ons wilt bezoeken om meer te weten te komen over het programma, hebben we dit introductiepakket samengesteld om uw twijfels in een paar dagen geheel vrijblijvend op te lossen.

Als we in een paar dagen ons territorium ontdekken en voelen hoe je leven hier een tijdje zou zijn, kijken we naar aspecten van:

 • Informatieve bijeenkomsten over wat Rural Life is: theoretische aspecten, bureaucratie, enz.
 • Praktische dagelijkse bezoeken: huizen, scholen, straten, openbare ruimten in de dorpen, parken, sportfaciliteiten, enz. 
 • Leer ons grondgebied kennen; maak kennis met de cultuur, gastronomie, traditie, wijngaarden, natuur, natuurparken en biosfeerreservaten. 
 • Geniet van een vakantie: optie van Family Adventure activiteiten, een van de belangrijkste attracties van onze regio.
Programma prijs

Het programma omvat de hierboven vermelde diensten met uitzondering van de optionele diensten: 

 • Optie Verblijf + M/P + beschreven programma: 254 €/volwassene en 203 €/kind. 
 • Verblijf in Landhuizen + beschreven programma 1050 €/ (tot 5 personen) Supplement 200€/pax.

*Optionele diensten:

 • Transfer van de luchthaven 
 • Autoverhuur.

Vrijetijdsactiviteiten en excursies: 

 • Natuur Activiteiten: Raften op de rivier de Cabriel, Kanoën, Paddlesup
 • Cultuur: Bezoeken aan wijnhuizen, 
 • Bezoek aan Valencia: Strand, lagune, Stad der Wetenschappen, Historisch Centrum. 
 • Bezoek aan Madrid met de AVE hogesnelheidstrein.

Neem contact met ons op: Rurallifespain@gmail.com of via ons formulier door hier te klikken.

Volg ons op onze sociale netwerken: FacebookInstagram Youtube

1 Comment. Leave new

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Ontdek

Gerelateerde artikelen

Waar te eten in Santander: 6 tips voor jouw workation

Ontdek een feest van smaken in Santander met onze culinaire aanbevelingen, speciaal ontworpen om aan de smaakvoorkeuren van elke digitale nomade te voldoen. Van traditionele tapas en pintxos tot veganistische opties en fusion gerechten, leiden we je door de culinaire geneugten van de stad.